Το Χημείο Γιαννουκά -Όμιλος Βιοιατρική προσέφεραν δωρεάν εξετάσεις στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας ΑΜΕΑ Μόρφου

Την ευκαιρία να υποβληθούν δωρεάν σε γενική εξέταση αίματος από τα Χημεία Γιαννουκά – Όμιλο Βιοϊατρική είχαν τα άτομα που συμμετέχουν στα προγράμματα του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ενηλίκων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες των Κοινοτήτων του Διαμερίσματος Μόρφου (ΑΜΕΑ). 

Στο πλαίσιο της κοινωνικής τους προσφοράς, τα Χημεία Γιαννουκά, μέλος του Ομίλου Βιοϊατρική, φιλοξένησαν πρόσφατα στο δειγματοληπτικό κέντρο Αστρομερίτη του Χημείου Γιαννουκά εννέα άτομα που προσήλθαν με τον συνοδό του κέντρου, προκειμένου να υποβληθούν εκεί σε δωρεάν εξέταση. Παράλληλα, για άλλα τρία άτομα τα οποία δεν ήταν δυνατόν να παρευρεθούν στο δειγματοληπτικό κέντρο για να εξυπηρετηθούν, το Χημείο διευθέτησε σε συνεννόηση με τους υπεύθυνους του Κέντρου να γίνει επιτόπου αιμοληψία στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ενηλίκων ΑΜΕΑ των κοινοτήτων του Διαμερίσματος Μόρφου. 

Οι υπεύθυνοι και το προσωπικό του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες στο προσωπικό του δειγματοληπτικού κέντρου του Χημείου Γιαννουκά – Ομίλου Βιοϊατρική στον Αστρομερίτη για την εξυπηρέτηση, αφού έτυχαν ιδιαίτερης φροντίδας, ενώ ευχαρίστησαν το χημείο και συνολικά για τις υπηρεσίες που προσφέρει στην περιοχή. 

Σε δηλώσεις του, ο Διευθυντής Οργάνωσης & Λειτουργίας του Ομίλου Βιοιατρική στην Κύπρο, κ. Τάσος Καλογιάννης σημείωσε πως η επίσκεψη αυτή εντάσσεται μεν στο πλαίσιο των προσπαθειών του Ομίλου για στήριξη των τοπικών κοινωνιών και ιδιαίτερα αυτών που έχουν ανάγκη, κατέστη όμως εφικτή κυρίως χάρη στον επαγγελματισμό και τη συνεχή διάθεση για προσφορά του προσωπικού που λειτουργεί το δειγματοληπτικό κέντρο Αστρομερίτη. «Μέσω της παρουσίας του σε όλη την Κύπρο ο Όμιλος Βιοιατρική επιδιώκει να αναβαθμίσει την ποιότητα των υπηρεσιών που λαμβάνουν οι πολίτες της χώρας, με έμφαση στις πιο ευάλωτες ομάδες», σημείωσε.