Ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στο πλευρό της Ολυμπιακής Ομάδας

Ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ θα συνδράμει στην προσπάθεια της Κυπριακής Ολυμπιακής Ομάδας μέσω χορηγικής κάλυψης των τεστ PCR που θα απαιτηθούν για τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο. Την απόφαση αυτή του Ομίλου, μετέφερε στον Πρόεδρο της ΚΟΕ κ. Γεώργιο Χρυσοστόμου ο Διευθυντής Οργάνωσης και Λειτουργίας Ομίλου Βιοϊατρικής στην Κύπρο κ. Αναστάσιος Καλογιάννης, σε συνάντηση που είχαν στο Ολυμπιακό Μέγαρο την Πέμπτη 1 Ιουλίου.Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Γεώργιος Χρυσοστόμου, ευχαρίστησε τον κ. Καλογιάννη για την προσφορά του Ομίλου προς την Ολυμπιακή Ομάδα, σημειώνοντας ότι οι αθλητές που θα ταξιδέψουν στο Τόκυο θα είναι πρεσβευτές όλης της Κύπρου και των ανθρώπων της, και χαραχτήρισε εξαιρετικά θετική την εμπλοκή εταιρειών όπως η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στην προσπάθεια αυτή.

«Προσθέτουμε το δικό μας μικρό λιθαράκι, στην προσπάθεια της Ολυμπιακής μας Ομάδας για επιτυχία στο Τόκυο, στο πλαίσιο της κοινωνικής εταιρικής ευθύνης και των πολλαπλών δράσεων του Ομίλου Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ», ανέφερε ο κ. Καλογιάννης μετά το πέρας της συνάντησης.

Ο Όμιλος Εταιρειών Υγείας ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, κατέχει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών, του μεγαλύτερου Κλινικού εργαστηρίου της Κύπρου, της YIANNOUKAS MEDICAL LABORATORIES LTD, και έχει εξαγοράσει πλήρως το απεικονιστικό εργαστήριο «ΑΛΦΑ ΕΥΡΕΣΙΣ».