Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ οργανώνει ανοιχτή εθελοντική αιμοδοσία

Με στόχο την ενίσχυση των αποθεμάτων αίματος που έχουν ελαττωθεί δραματικά τον τελευταίο χρόνο εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και λαμβάνοντας υπόψη τη σύσταση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για πραγματοποίηση αιμοδοσιών σε χώρους εκτός νοσοκομείων, ο Όμιλος ΒΙΟΑΤΡΙΚΗ, με τις μονάδες του στην Κύπρο – Χημείο ΓΙΑΝΝΟΥΚΑ και Διαγνωστικό Κέντρο ΑΛΦΑ ΕΥΡΕΣΙΣ, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία, σε συνεργασία με το Κέντρο Αίματος και με την υποστήριξη του Δήμου Στροβόλου. 

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Μαρτίου στις 9πμ – 1μμ στο νέο Πολυδύναμο Διαγνωστικό Κέντρο του Ομίλου στη λεωφόρο Λεμεσού 100 (κτήριο Αρτεμισία, έναντι αρχηγείου Αστυνομίας, με άνετο πάρκινγκ εμπρός και όπισθεν του κτηρίου).

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ καλεί το κοινό να συμμετάσχει στην αιμοδοσία δωρίζοντας ζωή στους εκατοντάδες συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από τακτική ή έκτακτη μετάγγιση αίματος. 

Σημειώνεται πως στη διάρκεια της αιμοδοσίας θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των εθελοντών αιμοδοτών, ενώ για την αποφυγή συνωστισμού οι εθελοντές προτρέπονται να κλείνουν εγκαίρως τηλεφωνικό ραντεβού, καλώντας στο τηλ. 22419700.