Πρόληψη, το πιο πολύτιμο δώρο για κάθε γυναίκα


ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

‘Eως τις 31 Μαρτίου διατίθενται σε προνομιακές τιμές τα νέα προγράμματα προληπτικού ελέγχου τα οποία έχουν σχεδιαστεί από το Κέντρο Προληπτικής Ιατρικής και Μακροβιότητας για τις ιδιαίτερες ανάγκες των γυναικών σε κάθε ηλικία.

τα νέα προγράμματα προληπτικού ελέγχου
 Κέντρο Προληπτικής Ιατρικής και Μακροβιότητας

Το Κέντρο Προληπτικής Ιατρικής και Μακροβιότητας του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, προσεγγίζει με νέο τρόπο τον προληπτικό έλεγχο. Οι νέες υπηρεσίες περιλαμβάνουν δομημένα προγράμματα προληπτικού ελέγχου ανά ηλικία, αλλά και εξειδικευμένα προγράμματα μελέτης ανάλογα με τον τρόπο ζωής και το ιστορικό, σχεδιασμένα για να καλύπτουν όλες τις διαγνωστικές ανάγκες, από το τυπικό τσεκ-απ μέχρι τις πιο ειδικές εξετάσεις.

Κέντρο Προληπτικής Ιατρικής και Μακροβιότητας
προσεγγίζει με νέο τρόπο τον προληπτικό έλεγχο
δομημένα προγράμματα προληπτικού ελέγχου

Πιο συγκεκριμένα, με ειδική τιμή παρέχονται τα εξής προγράμματα προληπτικού ελέγχου:

ειδική τιμή παρέχονται τα εξής προγράμματα προληπτικού ελέγχου

Γενικοί έλεγχοι

and phone caseshelpful siteread
Γενικοί έλεγχοι

Biomed 2: Αποτελεί μία εξαιρετικά μελετημένη συλλογή εξετάσεων, που ελέγχει με πληρότητα το γενικό επίπεδο υγείας και περιλαμβάνει όλη την απαραίτητη πληροφορία για την εύρυθμη λειτουργία του μεταβολισμού. Δίνει μια ολοκληρωμένη εικόνα για το επίπεδο υγείας του εξεταζόμενου. Προσφέρει έλεγχο του μεταβολισμού, σαφή δεδομένα για την ασφάλεια της νεφρικής, της ηπατικής λειτουργίας και της υγείας του γαστρεντερικού συστήματος, με χρήσιμους δείκτες ανίχνευσης λανθάνουσας φλεγμονής.

Biomed 2