Συνεργασία Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ – Cyta

Αναβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας σε όλα τα μέλη του Οργανισμού

04/10/2023

Αξιοπιστία και ποιότητα στις εξετάσεις υγείας για τα μέλη μας

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τη Cyta, με στόχο την προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας υγείας στο ανθρώπινο δυναμικό του Οργανισμού. Η συνεργασία προβλέπει την παροχή προνομιακών πακέτων για εξετάσεις κλινικού εργαστηρίου και ακτινοδιαγνωστικής.


Ο Διευθυντής Λειτουργίας και Ανάπτυξης του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στην Κύπρο, κ. Αναστάσιος Καλογιάννης, δήλωσε πως πρόκειται για μια συνεργασία ιδιαίτερα σημαντική, καθώς γίνεται μεταξύ δυο μεγάλων Οργανισμών του τόπου μας. «Θα αποτελεί πάντα προτεραιότητά μας η προσφορά ποιοτικών και αναβαθμισμένων υπηρεσιών ρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας σε όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες, τόσο στο πλαίσιο του Γενικού Συστήματος Υγείας όσο και ιδιωτικά. Θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε δημόσια τη Cyta για την εμπιστοσύνη που δείχνει στις υπηρεσίες του Ομίλου. Παράλληλα νιώθουμε ικανοποίηση και περηφάνεια που αποτελούμε πλέον έναν από τους συνεργάτες στον τομέα της φροντίδας υγείας του δυναμικού ενός κορυφαίου οργανισμού, με κομβικό ρόλο για την τοπική οικονομία, όπως η Cyta», ανέφερε.


Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ (Χημεία Γιαννουκά και Διαγνωστικό Κέντρο Άλφα Εύρεσις) αποτελεί κορυφαίο ιδιωτικό φορέα παροχής ιατρικών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας με καταξιωμένες εταιρείες υγείας όπως το XΗΜΕΙΟ ΓΙΑΝΝΟΥΚΑ, με δίκτυο 16 κέντρων εξυπηρέτησης για εργαστηριακές εξετάσεις σε Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό και Πάφο και το ALPHA EVRESIS, με 2 ακτινοδιαγνωστικά κέντρα στη Λευκωσία, πλήρως εξοπλισμένα με νέα, σύγχρονα μηχανήματα, εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και υψηλά επίπεδα αξιοπιστίας.