Στο Διαγνωστικό Κέντρο ΑΛΦΑ ΕΥΡΕΣΙΣ ο Δρ. Νικόλαος Γεωργαλής

To Διαγνωστικό Κέντρο ΑΛΦΑ ΕΥΡΕΣΙΣ, μέλος του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στην Κύπρο, προσηλωμένο στον στόχο της διαρκούς αναβάθμισης των υπηρεσιών του και της ολιστικής κάλυψης των αναγκών των εξεταζόμενων, προσέθεσε στα μόνιμα στελέχη του ακόμα έναν καταξιωμένο Ιατρό Ακτινολόγο, τον Δρα. Νικόλαο Γεωργαλή.

Ο Δρ. Γεωργαλής έλαβε πτυχίο από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Plovdiv στη Βουλγαρία και στη συνέχεια απέκτησε την ειδικότητα της επεμβατικής και διαγνωστικής ακτινολογίας, με έμφαση στην απεικόνιση μαστού και τις επεμβατικές διαδικασίες, από το ΜΕΤΑΞΑ – Γενικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά.

Εργάστηκε σε νοσοκομεία και αντινοδιαγνωστικά κέντρα της Ιρλανδίας, της Ελλάδας και της Κύπρου ως Consultant Ιατρός Ακτινοδιαγνωστικής, ενώ διατηρούσε επί σειρά ετών ακτινοδιαγνωστικό κέντρο στην Αθήνα.

Έχει επίσης εκπαιδεύσει νεαρούς γιατρούς και νοσηλευτές στα θέματα της ακτινοδιαγνωστικής, ενώ κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο Galway University Hospital στην Ιρλανδία, συμμετείχε στο εβδομαδιαίο ενδοκρινολογικό ιατρικό συμβούλιο. Μέσα από την προϋπηρεσία του στο ΜΕΤΑΞΑ – Γενικό Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Πειραιά απέκτησε μεγάλη εμπειρία στην απεικόνιση μαστού, την ακτινοσκόπηση και τις επεμβατικές ακτινολογικές διαδικασίες, κυρίως σε ασθενείς με καρκίνο (εντοπισμός βλαβών μαστού με οδηγό σύρμα, F.N.A, βιοψίες, νεφροστομίες, στεντς κ.α.). Ακόμη, κατέχει πιστοποιήσεις για σειρά μετεκπαιδεύσεων σχετικών με την ειδικότητά του, ενώ έχει συμμετάσχει σε δεκάδες σεμινάρια και επιστημονικά συνέδρια στην Ελλάδα και σε χώρες του εξωτερικού, που αφορούν στην ειδικότητα της Ακτινολογίας.

Το Διαγνωστικό Κέντρο AΛΦΑ ΕΥΡΕΣΙΣ καλωσορίζει το Δρα. Γεωργαλή στη μεγάλη οικογένεια του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στην Κύπρο και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του.