Τριπλή διάκριση για τη ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στα Cyprus Healthcare Business Awards

Ο Όμιλος εξασφάλισε δύο χρυσά βραβεία και ένα αργυρό

19/10/2023

Κορυφαίες διακρίσεις, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, απέσπασε ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ (Χημείο Γιαννουκά – Άλφα Εύρεσις) στα Cyprus Healthcare Business Awards 2022.  Ο Όμιλος έλαβε χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Καινοτόμος Εξοπλισμός» για το Πολυδύναμο Διαγνωστικό Κέντρο που εγκαινίασε το 2022 στη Λευκωσία, χρυσό στην κατηγορία «Ποιότητα Υπηρεσιών» για το σύνολο των υπηρεσιών του και αργυρό στην κατηγορία «Καινοτόμος Μονάδα Διαγνωστικού Κέντρου» για το Πολυδύναμο Κέντρο.

Στόχος της διοργάνωσης ήταν η ανάδειξη και η επιβράβευση της αριστείας των επιχειρήσεων και επαγγελματιών στο χώρο της υγείας. 

Ο Διευθυντής Λειτουργίας και Ανάπτυξης του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στην Κύπρο, κ. Αναστάσιος Καλογιάννης, παραλαμβάνοντας τα 3 βραβεία ανέφερε: «Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά που βρισκόμαστε σήμερα εδώ, για 3ο συνεχές έτος, προκειμένου να παραλάβουμε βραβεία που αντικατοπτρίζουν την προσπάθεια και την προσήλωσή μας πάνω στο τρίπτυχο Ποιότητα-Αξιοπιστία-Καινοτομία».

Ο κ. Καλογιάννης ευχαρίστησε πρωτίστως τους πολίτες που καθημερινά εμπιστεύονται για τις εξετάσεις τους τα κέντρα του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, εξαίροντας ταυτόχρονα τη συλλογική προσπάθεια του ανθρώπινου δυναμικού του Ομίλου και την προσήλωσή του στις αξίες που πρεσβεύει. 

Τόνισε δε, ότι ο Όμιλος θα συνεχίσει να επενδύει με την ίδια αποφασιστικότητα και με στόχο τη συνεχή βελτίωση της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στην Κύπρο και ολοκλήρωσε την ομιλία του με τη φράση του προέδρου του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, κ. Γεωργίου Σπανού «Είμαστε εδώ για την υγεία όλων!».

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ δραστηριοποιείται στην Κύπρο από το 2017 έχοντας αναλάβει τη δημιουργία, στελέχωση και λειτουργία του κλινικού εργαστηρίου του Γερμανικού Ογκολογικού κέντρου, ενώ παράλληλα εξαγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών του Χημείου Γιαννουκά και το Διαγνωστικό Κέντρο ΑΛΦΑ ΕΥΡΕΣΙΣ. Αποκορύφωμα των καινοτομιών που εισήγαγε αποτελεί η δημιουργία του πρώτου στην Κύπρο Πολυδύναμου Διαγνωστικού Κέντρου, όπου  οι εξεταζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να διενεργήσουν ταυτόχρονα εξετάσεις ακτινοδιαγνωστικής και κλινικού εργαστηρίου με κορυφαίο ιατρικό εξοπλισμό που περιλαμβάνει τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης και πλήρους αυτοματισμού για τη λιγότερη δυνατή καταπόνηση των εξεταζόμενων και τη μέγιστη αξιοπιστία διαγνωστικών αποτελεσμάτων. Ο Όμιλος διατηρεί συνολικά 17 εγκαταστάσεις σε όλη την Κύπρο, προσφέροντας τη δυνατότητα διενέργειας πέραν των 3.500 κλινικών εξετάσεων και του συνόλου των απεικονιστικών.