Α. Καλογιάννης: Η τεχνολογία αποτελεί το άλφα και το ωμέγα της ανάπτυξής μας (video)

Ο διευθυντής λειτουργίας & ανάπτυξης του ομίλου εταιρειών υγείας Βιοιατρική στην Κύπρο, στο InBusiness TV

Κομβικός ο ρόλος της ψηφιακής τεχνολογίας στην παροχή ποιοτικών και πρωτοπόρων υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, σύμφωνα με τον κ. Αναστάσιο Καλογιάννη, Διευθυντή Λειτουργίας & Ανάπτυξης του Ομίλου Εταιρειών Υγείας Βιοϊατρική στην Κύπρο.

Μετά από εμπειρία δεκαετιών στην Ελλάδα, ο όμιλος εταιρειών υγείας Βιοατρική εισήλθε στην Κύπρο το 2017. Ξεκίνησε, αρχικά, αναλαμβάνοντας την οργάνωση και λειτουργία του κλινικού εργαστηρίου του γερμανικού ογκολογικού κέντρου, στη συνέχεια εξαγοράζοντας το χημείο Γιαννουκά κι έπειτα, το 2018, εξαγοράζοντας το διαγνωστικό κέντρο Άλφα Εύρεσις.

Όπως εξηγεί στο InBusiness TV ο διευθυντής λειτουργίας & ανάπτυξης του ομίλου εταιρειών υγείας Βιοιατρική στην Κύπρο, Αναστάσιος Καλογιάννης, σημαντικές στιγμές για τον όμιλο υπήρξαν τόσο η εισαγωγή του συνόλου των υπηρεσιών του στο ΓεΣΥ, όσο και η δημιουργία του πρώτου πολυδύναμου διαγνωστικού κέντρου, στο οποίο κάνει εκτενή αναφορά.

Ακρογωνιαίο λίθο της ανάπτυξης του ομίλου αποτελούν η ψηφιακή τεχνολογία και οι τεχνολογίες επικοινωνίας. Όπως επισημαίνει ο Αναστάσιος Καλογιάννης, χάρη στις υπηρεσίες που τού προσφέρει η Cyta Business, ο όμιλος Βιοατρική έχει τη δυνατότητα να πραγματώνει το τρίπτυχο ανάπτυξής του, που είναι ποιότητα, αξιοπιστία και καινοτομία.

Βασιζόμενος στην τεχνολογία, ο όμιλος προσβλέπει στην περαιτέρω ανάπτυξή του παγκύπρια, τόσο σε επίπεδο μονάδων, όσο και σε επίπεδο σύγχρονου καινοτόμου εξοπλισμού.

  • Cyta Business

Η Cyta Business, αντιλαμβανομένη τις σύγχρονες απαιτήσεις και τις αυξημένες ανάγκες των ΜμΕ για αναβάθμισή τους στην ψηφιακή εποχή, συμβάλλει στην ανάπτυξή τους παρέχοντας λύσεις στα πρακτικά ζητήματα και τις προκλήσεις που τις απασχολούν και ταυτόχρονα αναδεικνύει τις ευκαιρίες που προκύπτουν με τη δύναμη της τεχνολογίας.

Παρακολουθήστε τη σχετική συνέντευξή του στο InBusiness TV.