Στο Διαγνωστικό Κέντρο ΑΛΦΑ ΕΥΡΕΣΙΣ ο Δρ. Ανδρέας Παναγιώτου

05/04/2023

To Διαγνωστικό Κέντρο ΑΛΦΑ ΕΥΡΕΣΙΣ, μέλος του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στην Κύπρο, στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των υπηρεσιών του και της ολιστικής κάλυψης των αναγκών των εξεταζόμενων, προσέθεσε στα μόνιμα στελέχη του ακόμα έναν καταξιωμένο Ιατρό Ακτινολόγο, τον Δρα. Ανδρέα Παναγιώτου.

Ο Δρ. Ανδρέας Παναγιώτου ιατρός ακτινολόγος, απόφοιτος της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου του Birmingham, ολοκλήρωσε την ειδίκευσή του στο King’s College Hospital του Λονδίνου και εργάστηκε σε μεγάλα εξειδικευμένα πανεπιστημιακά νοσοκομεία τόσο στο Λονδίνο, όσο και στο Μπέρμιγχαμ. Έχει επίσης εκπαιδευτεί στο Royal North Orthopaedic Hospital και στο Royal London Hospital, με έμφαση στη μυοσκελετική ογκολογία και την παιδιατρική ακτινολογία. 

Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ικανότητες στη διενέργεια αρθρογραφιών υπό τον μαγνητικό τομογράφο, στην υδροδιάταση αρθρώσεων, και στις ενέσεις στεροειδών καθοδηγούμενων με υπέρηχο σε αρθρώσεις και μαλακούς ιστούς.

Έχει πλούσιο ακαδημαϊκό αρχείο που περιλαμβάνει διεθνείς παρουσιάσεις και πολλαπλές δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά υψηλού κύρους, καθώς και συμμετοχή στη συγγραφή βιβλίων. Επίσης συμμετέχει ως προσκεκλημένος εισηγητής σε ακαδημαϊκά προγράμματα μυοσκελετικής ακτινολογίας και συνεργάζεται με πανεπιστημιακές σχολές στο εξωτερικό. 

Είναι μέλος της Ακτινολογικής Εταιρείας Κύπρου, της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Mυοσκελετικής Ακτινολογίας (ESSR) και της Βρετανικής Εταιρείας Μυοσκελετικής Ακτινολογίας (BSSR), και διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του BSSR ως εκπρόσωπος των ειδικευόμενων.

Το Διαγνωστικό Κέντρο AΛΦΑ ΕΥΡΕΣΙΣ καλωσορίζει το Δρ. Παναγιώτου στη μεγάλη οικογένεια του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στην Κύπρο και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του.